Valašský borůvkový frgál. Rychlá a snadná příprava. Věřte, že se po něm jen zapráší !

12263
Sdílejte

100 g hrubé mouky
100 g cukru
80 g másla

Na potření:

40 g másla
1 lžíce rumu

Pokračování na další straně

Tip
Mezi tradiční náplně do frgálu patří i povidla, mleté ořechy a další lesní ovoce.

Postup

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články