Úžasný Norský pěnový zákusek: Ještě jsem nejedla něco tak fantastického – neuvěřitelně jemný, chutný a lehký jako dech !

26017
Sdílejte

Z bílek, špetky soli a cukru vyšleháme sníh, naneseme na těsto a posypeme ořechy.Ve vyhřáté troubě na 170 stupňů 30 minut.

Vyjmeme z trouby, překrojíme na 2 části a sejmeme z papíru.

Pokračování na další straně

Z přísad na krém (kromě smetany) uvaříme hustý pudink, který necháme pod fólií vychladnout – všechny přísady rozmícháme v mléce a dáme vařit na plamenu.
Po vychladnutí po lžících vmícháme do vyšlehané smetany a vše dobře prošleháme.

Nyní koláč jen poskládáme – na jednu polovinu těsta krém, druhou polovinu těsta a máme hotovo. Boky můžeme ozdobit zbytky cesta z papíru na pečení.Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články