Nalila těsto do pekáče, pak ho roztrhala a za 10 minut servírovala luxusní moučník. Toto vám nepředloží ani v té nejdražší restauraci!

3129
Sdílejte

 

Igredience

  • ¼ l mléka
  • 3 vejce
  • 3 kávové lžičky cukru
  • 3 polévkové lžíce polohrubé mouky
  • špetka soli
  • olej nebo sádlo
  • šťáva z kompotu nebo sirup

Pracovní postup

Oddělte žloutky od bílků. Žloutky rozmíchejte v mléce, přisypejte mouku a cukr. Z bílků a špetky soli ušlehejte tuhý sníh, který opatrně vmíchejte ke žloutkové směsi.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články