Prokletí Ivety Bartošové pokračuje i po její smrti

9141
Sdílejte

Koncert, na kterém měla zazpívat řada jejích kolegů a přátel s nádhernými hlasy jako třeba Standa Hložek, Hana Křížková, Bára Basiková, Ilona Csáková, Magda Malá, Leona Machálková, Lucie Třešňáková, Daniel Hůlka, Michal Penk a další, se měl konat loni v říjnu v pražské Lucerně. Ale kvůli úmrtí Karla Gotta byl logicky přesunut na letošní 5. duben.
Jenže i 5. dubna se konat nemůže, protože je koronavirová krize.Přitom všichni, včetně moderátora Vládi Hrona, věřili, že se konečně konat bude a všichni si hity Ivety Bartošové připomenou a užijí si to.

Pokračování na další straně

Paradoxem je také to, že původně se počítalo i s účastí Evy Pilarové. Ta však 14. března odešla taky do pěveckého nebe. „Koncert budeme opět nuceni přeložit, vstupenky ale zůstávají v platnosti a hledáme nový termín…,“ zní z řad organizátorů z okruhu fanklubu slavné zpěvačky, do organizace se zapojila i Ivetina sestra Ivana.

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články