PROKLETÍ HOMOLKOVÝCH. Smutný osud herců z trilogie. Členové rodiny dopadli tragicky !

8115
Sdílejte

Pokračování na další straně

V tom mu nikdo nebránil, a proto byly jeho výkony vždy tak autentické. Roku 1967 následoval snímek Hoří, má panenko a o další dva roky později už Šebánkův nejslavnější film Ecce homo Homolka, jenž si vysloužil dvě pokračování. Jako dědu Homolku si ho všichni s úsměvem na tváři vybavují dodnes. Jak rychle Šebánek vyletěl, tak rychle také spadl. Nestál za tím však nedostatek píle či talentu, ale vážná nemoc.

Po nádoru v močovém měchýři, jenž se podařilo vyoperovat, následovaly problémy se srdcem. Dokonce odmítl zahrát si po boku Jana Wericha, jelikož měl strach, že by se před velikánem českého filmu už ztrapnil. Bál se tmy a trpěl úzkostnými stavy. Josef Šebánek zemřel v březnu 1977 na chodbě nemocnice synovi v náručí. Bylo mu 61 let.

Pokračování na další straně

Tajemství kouzla Heleny Růžičkové: Muže přitahovala jako magnet, i když vážila 200 kilo

Nezapomenutelná herečka, která mohla energii a vitalitu rozdávat. Lidé si ji pamatují hlavně jako urousanou panímámu ze slavné Troškovy trilogie Slunce, seno… a také ze snímků jako Trhala fialky dynamitem, Ecce homo Homolka, Adéla ještě nevečeřela nebo Co je doma, to se počítá, pánové. V soukromém životě to však byla noblesní dáma, která měla slabost pro muže a muži měli slabost pro ni. Helena Růžičková (†67) byla žena s velkým srdcem a nadáním. Do poslední chvíle se snažila být plná elánu a nedala na sobě nic znát i přesto, že jí postupující rakovina dělala čím dál tím větší potíže.

Kam dál?

Partner Lucie Bílé měl narozeniny a zpěvačka mu veřejně vyjádřila svou lásku. Bylo to jako z romantického filmu

Zakázka za všechny peníze : Armáda koupila drony. Státní podnik naúčtoval 42 milionů korun, přitom mají hodnotu v řádu stovek tisíc

Dechberoucí pohled na Lucii Borhyovou : Ukázala svou postavičku v plavkách. Fanoušci jsou jako u vytžení

Ema Smetana šokovala ve Varech : Takový ,,outfit“ tu snad ještě nebyl ! Vyrazila jen v korzetovém body a chlupatých botách

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Další články