PROKLETÍ HOMOLKOVÝCH. Smutný osud herců z trilogie. Členové rodiny dopadli tragicky !

8115
Sdílejte

Kromě závislosti na alkoholu trápily Motlovou i finanční potíže, podle herečky Antonie Hegerlíkové totiž neuměla hospodařit s penězi a co si vydělala, to zase rychle utratila. Bolesti Poslední měsíce života Marie Motlové nebyly nikterak veselé. Herečku trápily otékající nohy a otevřené bércové vředy, které jí velmi ztěžovaly chůzi. Legendární babi Homolková do hereckého nebe odešla 26. srpna 1985 v 67 letech.

Pokračování na další straně

František Husák (†55), představitel Ludvy Homolky, holdoval alkoholu a kdyby si ho jen jeden večer odpustil, mohl být naživu mnohem déle.

Suverénní děda, starostlivá, leč nekompromisní babi, poněkud ušlápnutý Ludva s nespokojenou Heduš a rozverná dvojčata. Tato sestava ve filmu Ecce homo Homolka pobavila diváky natolik, že o osudech rodiny Homolkových vznikly ještě další dva snímky. Osudy představitelů hlavních rolí ale tak veselé nebyly. Kdyby tomu život dal jinak, z Františka Husáka alias Ludvy Homolky vůbec nemusel být herec. Rodiče z něj chtěli mít úředníka a on sám se přihlásil do hornického učiliště, ze kterého později přešel na vojenskou školu. Během služby začal hrát divadlo a následně vystudoval DAMU, což určilo směr, kterým se kariérně vydal.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Partner Lucie Bílé měl narozeniny a zpěvačka mu veřejně vyjádřila svou lásku. Bylo to jako z romantického filmu

Zakázka za všechny peníze : Armáda koupila drony. Státní podnik naúčtoval 42 milionů korun, přitom mají hodnotu v řádu stovek tisíc

Dechberoucí pohled na Lucii Borhyovou : Ukázala svou postavičku v plavkách. Fanoušci jsou jako u vytžení

Ema Smetana šokovala ve Varech : Takový ,,outfit“ tu snad ještě nebyl ! Vyrazila jen v korzetovém body a chlupatých botách

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Další články