Na Velikonoce jim upekla takové perníky, že je chtěli znova. Zadělala na těsto a za 20 minut už zdobila celá rodina!

2132
Sdílejte

Pracovní postup

Do větší mísy prosejte mouku s kypřícím práškem a sodou. Přidejte cukr, med, měkké máslo, vejce, žloutek a koření. Vypracujte vláčné těsto, které odložte na chladné místo a nechejte 12 hodin odpočinout.

Z těsta vyválejte tenký plát a formičkami vykrajujte různé tvary. Vložte na tukem potřený nebo papírem vyložený pečící plech. Troubu předehřejte na 180°C a perníčky upečte. Dbejte, aby se nespálily.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články