Nemusíte kupovat drahé máslo z obchodu a udělejte si domácí. Stačí jen 2 suroviny a máte hotovo !

4444
Sdílejte

3. Máslo opláchneme pod studenou vodou a pak ho obalíme do bavlněné utěrky, ať vsákne přebytečnou tekutinu.

4. Vytvarujete si ho podle svých představ a odložíme do lednice, nejlépe na celou noc.

* TIP: Do domácího másla můžete přidat různé bylinky nebo česnekový prášek, případně čerstvou pažitku. Z půl litru smetany dostanete cca 190 g másla.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články