Nejjemnější smetanové rohlíčky s bohatou náplní. Na tento recept nedám dopustit – každé sousto se rozplývá na jazyku !

5712
Sdílejte

2. Přidáme rozpuštěné máslo, mléko a kysanou smetanu. Opět vyšleháme do homogenní konzistence.

Pokračování a další straně

3.Do této směsi prosejeme mouku se sušeným droždím. Vypracujeme hladké těsto.

4.Těsto vložíme do čisté mísy, přikryjeme potravinářskou fólií a necháme kynout.

Vykynuté těsto si rozdělíme na 5 stejných částí a necháme pod potravinářskou fólií ještě vykynout. Potom vyválíme na pomoučeném vále na tenoučký plát a nakrájíme na 16 stejných trojúhelníčků.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články