Kuře smíchala s medem a sojovými klíčky. Za 15 minut servírovala čínu, jakou její rodina ještě nikdy neochutnala.

1946
Sdílejte

Ve woku rozehřejte olej a maso zprudka orestujte ze všech stran. Zmírněte oheň a asi 15 minut dobře propečte. Vyndejte z pánve a uchovejte v teple.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články