Masové kuličky pečené společně s bramborami a zakysanou smetanou.Takové recepty miluji – komplet oběd z 1 mísy !

19171
Sdílejte

Nakonec si připravíme omáčku – smícháme v misce sýr, smetanu, mléko / sladkou smetanu a česnek. Tuto směs navrstvíme na vrch.

Pečeme při teplotě 180 stupňů asi 50-60 minut. Doporučujeme péct pod alobalem a ten sundat až 15 minut před dopečením, abyste zabránili připálení sýra, ale zároveň získali pěkně zapečený povrch. Můžeme ozdobit bylinkami podle chuti.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články