Makrela s citronem v rajčatové omáčce – chutná, zdravá a snadná příprava

1523
Sdílejte

Získaná omáčka se smíchá se škrobem rozpuštěným ve vodě, přidá se sůl, pepř podle chuti a potom se nalije do pekáče.

Vložte kousky ryb do omáčky a vložte pekáč do předehřáté trouby (na 160 stupňů Celsia) po dobu 25-30 minut. Posypeme nasekanou petrželkou a podáváme.Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články