Čokoládu rozmixovala s kondenzovaným mlékem. Za pár minut připravila takový likér, jaký nedostanete v žádném baru!

2863
Sdílejte

Pokud je likér příliš hustý, přilijte mléko a znovu krátce promixujte. Pamatujte, že po zchladnutí nápoj ještě zhoustne.

Likér přelijte do pečlivě vymyté láhve o objemu asi 0,7 l se šroubovacím uzávěrem. Během tuhnutí láhev položte a každých 10 minut protřepejte, dokud úplně nevychladne. Na zdraví!

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články