Čokoládu rozmixovala s kondenzovaným mlékem. Za pár minut připravila takový likér, jaký nedostanete v žádném baru!

2863
Sdílejte

 

Ingredience 

  • 250 ml kvalitního rumu
  • 200 ml mléka
  • 1 konzerva mléka Salko
  • 200 g kvalitní hořké čokolády
  • 1 polévková lžíce moučkového cukru

 

Pracovní postup

Ve vodní lázni za stálého míchání rozpusťte čokoládu. Nechejte mírně zchladnout. Během chladnutí občas promíchejte, aby zůstala tekutá. 

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články