Katastrofální kontrola hygieniků: Salmonela v kuřecím mase!

3518
Sdílejte

U jednoho z produktů se zde objevilo vážné pochybení ze strany zaměstnanců. „Jde o chlazené kuřecí čtvrtky (chlazená drůbež), třída jakosti: A, DS: 11.4. 2020, výrobní dávka: 20200406, výrobce: Firma kabanos Kojšov Miroslaw i Joanna Kojšov – Kowalczyk sp. Jawna, Spoldzielcow 1, Jablonka 34-480, země původu: Polsko“.

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články