Kapustu zalila vodou, nasypala houby a za 10 minut se linula domem úžasná vůně. Delikátní polévka, kterou vám neuvaří ani v té nejluxusnější restauraci.

2009
Sdílejte

Zeleninové polévky – to je zdravé a chutné dědictví našich předků, na které bychom ani dnes neměli zapomínat. Dodávají nám spoustu vitamínů, minerálních látek a hlavně tekutin. Už jste ochutnali báječnou kapustovou polévku? Delikátní jemné kousky kapusty a lesních hub ve úžasném sytém vývaru potěší všechny chuťové pohárky. Tento fantastický pokrm uvaříte během pár minut a u vaší rodiny sklidíte obrovský úspěch.   

Ingredience

  • hlávka kapusty
  • svazek jarní cibulky
  • hrst sušených lesních hub
  • 2 polévkové lžíce rýže
  • 1 kávová lžička rajčatového protlaku
  • 1,25 l vody nebo hovězího vývaru
  • olej
  • sůl, mletý černý pepř, pažitka

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články