Polévky jsou prostě grunt. Mezi poklad české kuchyně patří zejména ty luštěninové. Jsou plné minerálních látek a vitmamínů, které oceníme zejména na podzim a zjara. A toto období je právě nyní. Připravte si báječnou “fazolačku” podle našeho receptu. Věděli jste, že luštěniny mají nízký glykemický index? Díky němu vás tato polévka zasytí na dlouhou dobu. Je vhodná i pro ty, kteří právě drží dietu.
Kam dál?
- VÁNOČNÍ PEČENÍ: Tyto jednoduché oříškové knoflíky ze stolu vždy zmizí rychlostí blesku…
- Takový způsob přípravy krupicové kaše ještě neznáte! Namočte ji dopředu a uvařte až druhý den. Nebude to kaše, ale luxusní sametový dezert!
- Nejlepší moravské koláče pod sluncem ! Jako od babičky.Vydrží krásně měkkoučké celé dny
- Vzala kvasnice a zadělala kvásek. Za 30 minut uvařila takové knedlíky, že k nim nebylo ani potřeba maso. V obchodě už je nikdy nekoupila!