Fantastické tvarohové řezy s chutí vanilky a vrstvou povidel. Na tento recept nedám dopustit. Rychlá a snadná příprava

16370
Sdílejte

2. Pak těsto přendáme do studené mísy, necháme mírně vychladnout a pak postupně vmícháme jedno vejce po druhém. Dva plechy o velikosti 38x25cm  důkladně vymažeme, těsto rozdělíme na 2 poloviny, rozetřeme na plechy a upečeme.

Pokračování na další straně

3. Pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů, asi 10 min. Potom necháme pláty vychladnout a jeden plát rozkrájíme na čtverce.

4. Šlehačku vyšleháme, aby byla tuhá, přidáme vanilkové cukry a pak zašleháme tvarohy.

5. Jeden plát potřeme povidly, na ně rozetřeme krém a na krém poskládáme čtverce z druhého plátu. Pak poprášíme moučkovým cukrem.Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články