Famózní zmrzlinový koláč bez pečení: Jednoduchá příprava a dokonalá osvěžující chuť!

6304
Sdílejte

Pokračování na další straně

Mezitím si připravíme ovocnou vrstvu. Jahody dáme do misky a rozmixujeme. Přendáme do hrnce a necháme sevřít spolu s cukrem. Škrob si utřeme s trochou studené vody a za stálého míchání přidáváme k jahodám.

Vaříme ještě 2 minuty a odstavíme ze sporáku. Necháme mírně vychladnout, rovnoměrně navrstvíme navrch krému a necháme minimálně 3 hodiny (nejlépe přes noc) v chladničce. Pak si nastrouháme bílou čokoládu na hrubém struhadle a celý koláč posypeme.Dobrou chuť.

VIDEO RECEPT :

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články