Famózní zmrzlinový koláč bez pečení: Jednoduchá příprava a dokonalá osvěžující chuť!

6304
Sdílejte

80 g moučkového cukru

55 g kukuřičného škrobu

trochu bílé čokolády

Pokračování na další straně

Postup:

Do misky si dáme mléko. Dlouhé piškoty v něm namáčíme z obou stran a ukládáme těsně vedle sebe na dno formy. Šlehačku si vyšleháme s vanilkovým cukrem do tuha.

V samostatné misce si smícháme mascarpone, tvaroh a cukr a šleháme dokud se cukr nerozpustí. Po rozpuštění cukru přidáme citrónovou šťávu, nakonec zašleháme ztužovač a postupně smícháme se šlehačkou.

Krém navrstvíme na piškoty, rovnoměrně rozetřeme a dáme do chladničky na 30 minut.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články