Famózní Salko smetanový pamlsek bez pečení. Stačí 5 minut a máte nejlepší dezert, dělám ho každý víkend!

32102
Sdílejte

POSTUP :

V mléce dobře rozmícháme škrob, aby vám nezůstaly ve směsi hrudky. Přidáme kondenzované mléko, žloutky, vanilku a dobře rozmícháme.

Pokračování na další straně

Přendáme na plamen a uvaříme hustý krém – vaříme za stálého míchání.Krém navrstvíme do menší mísy nebo na menší plech.Na vrstvu krému navrstvíme sušenky.Na poslední vrstvu rozmícháme rozpuštěnou čokoládu se smetanou ke šlehání a rozpuštěným máslem. Nalijeme na vrstvu sušenek. Dáme ztuhnout a podáváme.

Dezert je hotový!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články