Famózní karamelový krém s vanilkou připraven raz dva. Naplníte jím koláče, dorty a jiné dezerty

13041
Sdílejte

1. Vanilkový lusk překrojíme na polovinu a vybereme celý vnitřek. Tuto vanilkovou dřeň i celý lusk vložíme do hrnce s mlékem a odložíme do lednice na několik hodin (nejlépe na celou noc), aby vanilka provoněla celé mléko.

2. Mléko z chladničky vyndáme, vybereme lusk (ten už nebudeme potřebovat) a přidáme cukr a hladkou mouku. Uvaříme hustou kaši, kterou necháme mírně vychladnout.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články