Domácí super hustý jogurt jen z 2 přísad – takovou lahůdku v obchodě nekoupíte ! Škoda, že jsem to nezkusila už dříve !

4774
Sdílejte

Interval dozrávání však může být 6 – 10 hodin. Platí, že čím déle nechám jogurty zrát, tím budou hustší a kyselejší. Čím je doba kratší, tím jsou jogurty řidší a sladší. Třeba si to vyzkoušet podle toho, jaký jogurt kdo chce mít.
Tak co povedl se ?

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články