Domácí super hustý jogurt jen z 2 přísad – takovou lahůdku v obchodě nekoupíte ! Škoda, že jsem to nezkusila už dříve !

4774
Sdílejte

Postup:

1. Do trouby vložíme velký litinový hrnec s poklicí, do kterého se vejde cca 7 jogurtů. Vyložím ho ještě bavlněným tričkem a troubu zapneme na 70 stupňů a necháme ji vyhřívat i s hrncem po dobu přípravy jogurtu.

2. V nepřilnavém hrnci zatím zahřejeme za stálého míchání mléko na 85 ° C, pak ho vychladíme na 45 ° C. Rychleji to jde tak, že hrnec postavíme do mísy se studenou vodou. Do takto vychlazeného mléka pečlivě zašleháme jogurt.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články