Dokonale univerzální těsto na pečivo i na pizzu. Blesková a jednoduchá příprava ! Je tak lahodně kypré a vláčné, že je to až neuvěřitelné !

16130
Sdílejte

Pokračování na další straně

4. Naolejujte si čistou skleněnou misku a těsto do ní přendejte. Zakryjte potravinářskou folií. Takto jej na 50 minut uložte kynout. Těsto se ztrojnásobí.

5. Pak je připraveno k použití a můžete se pustit do pečení buchet, či pizzy. Uvidíte že si ho zamilujete po prvním ochutnání!

Dobrou chuť

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články