Česnekové placky, které si zamilujete: Stačí 20 minut a máte nejchutnější domácí pečivo, dělám je i místo chleba !

16513
Sdílejte

3. Vykynuté těsto zvyknu na Velikonoce rozdělit na dvě placky a na povrchu udělat vzor, ​​jinak dělám placku jednoduše na plechu jako 1 větší placku. Těsto mělo tloušťku okolo 1,5 až 2cm.

Pokračování na další straně

Potřeme česnekem který jsme rozmíchali v 2PL oleje a vody, můžeme posypat ještě kmínem, semínky a dáme upéct do vyhřáté trouby na 180 stupňů. Pečeme asi 30-35 minut dozlatova.

Po vyjmutí potřeme trochou studené vody, přemístíme na mřížku, přikryjeme čistou utěrkou a necháme vychladnout.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články