Česnekové placky, které si zamilujete: Stačí 20 minut a máte nejchutnější domácí pečivo, dělám je i místo chleba !

16515
Sdílejte

2 PL vody

4 stroužků česneku

Postup:

1. Nejdříve si připravíme droždí. V 200 ml vlažné vody rozmícháme cukr a droždí. Nemusíme čekat na kvásek, přidáme do prosáté mouky, spolu se solí, kmínem, olejem a vypracujeme vláčné, hladké nelepivé těsto.

Pokračování na další straně

2. Těsto dáme do misky, posypeme trochou mouky, přikryjeme utěrkou a necháme vykynout asi na dvojnásobnou velikost.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články