Bombastické Salko buchty, které ani minutu nekynou: narostou až v troubě ! Vynikající a hned hotové

27500
Sdílejte

Postup : 

1. Máslo nakrájíme na kostičky nebo nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme ostatní suroviny a vypracujeme jemné těsto, které se odděluje od stěn misky.

Pokračování na další straně

2. Rozválíme na obdélník, nakrájíme na čtverce a naplníme karamelovým salkem. Uzavřeme do buchtičky a ukládáme na plech, který jsme vymazali máslem. Potřeme rozšlehaným žloutkem a pečeme při teplotě 175 stupňů asi 20 minut.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články