Bleskové, jednoduché a nejlepší pudinkáče z kynutého těsta.

7343
Sdílejte

2 vanilkové pudinky

10 dkg másla

Pokračování na další straně

Postup přípravy receptu

1. Ze všech surovina zadělat těsto, nechat kynout až trochu vzejde, ještě jednou promíchat a nechat kynout dále.

2. Nejprve z vykynutého těsta vytvarujeme různé tvary dle fantazie( rohlíčky, kulaté tvary nebo dva proužky těsta zamotané do sebe).

3. Povrch potřeme žloutkem rozmíchaným ve lžičce mléka a upečeme dozlatova a vychladlé rozkrojíme a naplníme krémem.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články