7 denní chlebíček podle mé babičky – hrnkový recept: Takový chleba v obchodě nekoupíte, vydrží vám měkký celý týden!

95157
Sdílejte

Postup :

Postupujeme jako při přípravě klasického cesta. Z trochy teplé vody, droždí a cukru smícháme kvásek – počkáme, dokud vyjde. Pak vše spolu zpracujeme – pořádně prohněteme rukama a necháme alespoň 3 hodiny kynout (já nechávám i déle).

Při tomto chlebu platí pravidlo, že čím déle těsto kyne, tím více dírek bude mít po upečení.

Nastavíme si troubu na 250 stupňů.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články