Zaručeně nejlepší univerzální těsto. Díky němu upečete skvělé koláče i buchty, stejně jako se hodí i na slané pokrmy

9024
Sdílejte

Těsto nechte vykynout

Když má těsto požadovanou konzistenci, je třeba ho ještě nechat nakynou. Dejte ho do dostatečně velké mísy, jelikož vaším cílem je to, aby zdvojnásobilo svůj objem. Opět ho umístěte na teplé místo, s přikrytou utěrkou. Dobu kynutí nijak nezkracujte. Měla by trvat okolo 45 minut. Potom je vaše kynuté těsto stoprocentně připraveno k tomu, abyste ho využili dále.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články