Zaručeně nejlepší univerzální těsto. Díky němu upečete skvělé koláče i buchty, stejně jako se hodí i na slané pokrmy

9026
Sdílejte

Přidávejte další ingredience

Když je kvásek hotový, můžete začít přidávat další ingredience. A to povolené máslo, zbytek mléka, sůl a také mouku. Pokud plánujete sladkou variantu těsta, bude toto kynuté těsto obsahovat i zbývající cukr a vanilku. Pokud slanou verzi, tak tyto dvě ingredience v této fázi nepřidávejte. Jinak by vám těsto nechutnalo.

Těsto důkladně propracujte

Na začátku můžete použít kuchyňského robota. Později už se neobejdete bez své lidské síly, jelikož těsto je třeba zpracovávat rukama. Buďte důslední a pamatujte, že důkladnost je cestou k úspěchu. Hníst ho po dobu 10 minut je zcela běžný věc. pokud nemůžete, nechte se vystřídat, nebo si na chvíli odpočiňte a potom pokračujte.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články