Takový způsob zapékání těstovin jistě neznáte. Ochutnejte tuto lahůdku ještě dnes. Recept vhodný i pro začátečníky!

7952
Sdílejte

Pekáček lehce vymažte olejem, vsypte zcezené těstoviny a promíchejte je s masovou směsí. Zasypte sýrem a zapékejte v troubě rozehřáté na 180°C. Až se sýr roztaví, vyndejte pekáček ven. Před podáváním posypejte nasekanou čerstvou bazalkou. Dobrou chuť.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články