Takový způsob zapékání těstovin jistě neznáte. Ochutnejte tuto lahůdku ještě dnes. Recept vhodný i pro začátečníky!

7950
Sdílejte

Pracovní postup

Těstoviny uvařte podle návodu. Cibuli najemno nakrájejte a osmahněte na oleji. K cibuli přidejte maso, rozmělněte na drobné kousky a orestujte. Přimíchejte rajčatové pyré a rozetřený česnek. Zalijte vodou a pozvolna prohřívejte na mírném ohni. Osolte a opepřete podle chuti.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články