V pánvi rozehřejte olej a zeleninu na něm orestujte. Přidejte prolisovaný česnek. Osolte, opepřete a přilijte vývar. Krátce poduste. Přidejte kousky rajčat, vmíchejte petrželovou nať a odstavte. Tofu nakrájejte na kostky a osmahněte na jiné pánvi dokřupava. Ochuťte sojovou omáčkou a medem. Promíchejte a krátce prohřejte. Podávejte s dušenou rýží. Dobrou chuť!
Kam dál?
- Pudinky z prášku už nevařím, toto je absolutně fantastické: Tiramisu pokušení do sklenic, všichni ho milují !
- Vzala houby, zasypala je cibulkou a česnekem a zalila to smetanou. Za 15 minut se olizovala celá rodina. Takovou přípravu brambor určitě neznáte!
- Zavolala je na zdravý koláč. Nejdřív nechtěli ani ochutnat, pak snědli celý plech!
- Fantastické a rychlé čokoládové pohoštění z oblíbené Margot čokoládky !