Vzala králíka a zalila ho černým pivem. Za 30 minut servírovala luxusní oběd, jaký si nedáte v žádné restauraci.

1743
Sdílejte

Králičí maso se na našem jídelníčku neobjevuje moc často. Je to škoda. Protože patří k dietním a lehce stravitelným surovinám, vykouzlíte z něho báječná jídla. Už jste ochutnali králíka se skvělou tmavou pivní omáčkou? Naservírujte ho třeba se sladkokyselým jablečným pyré. Pochutnáte se mnohem více než v luxusní restauraci. 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články