Vynikající dezert ze sušenek s jednoduchou a rychlou přípravou a luxusním krémem

9446
Sdílejte

350 ml mléka přelijeme do hrnce a dáme vařit. Zbytek mléka rozmícháme s krystalovým cukrem, pudinkem a vajíčky. Když se mléko začne vařit, sejmeme ho z plamene a pomalu do něj vmícháme mléčně-pudinkovou směs. Potom opět dáme vařit a za stálého míchání uvaříme hustý pudink. Pudink necháme vychladnout, ale občas promícháme, aby se na povrchu nevytvořil škraloup.

Máslo ušleháme s práškovým cukrem a postupně vmícháme do pudinku.

Formu na pečení vyložíme sušenkami (na spodní řadu 16 sušenek). Sušenky krátce namočíme v mléce a pokapeme trochou rumu. Na sušenky navrstvíme část krému (pro hezčí vzhled můžete použít cukrářský sáček), pokračujeme vrstvou máčených sušenek, krémem, dokud nevyčerpáme všechny přísady. Poslední vrstvu by měly tvořit sušenky, na které navrstvíme ušlehanou šlehačku a posypeme trochou kakaa nebo hoblinkami čokolády .

Koláč vložíme do chladničky ztuhnout a můžeme podávat.Dobrou chuť.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články