Vraťte se do dětství a upečte si pravé Honzovy buchty bez jediného vejce

4080
Sdílejte

Kolečko pak zabalte do úhledných „bochánků“, namočte v másle a skládejte do pekáčku „švem“ dolů a blízko k sobě.

Samozřejmě můžete dát náplň podle chuti, dobrá je i kostička čokolády…
Troubu rozehřejte na teplotu 220 stupňů.
Pekáček přikryjte víkem nebo zakryjte alobalem a pečte 15 minut. Poté odkryjte víko (případně sundejte alobal) a dopékejte dalších 5 min při teplotě 200 stupňů. Poté troubu vypněte a nechejte ještě dalších 5 minut dojít v zavřené troubě.
foto
Upečené buchty potřete mašlovačkou horkým mlékem s kapkou rumu.
Vychladlé buchty pocukrujte a můžete rovnou podávat

SONY DSC

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články