Velikonoční třívrstvý koláč naší prababičky. Nesmím chybět na žádném slavnostním stole

4360
Sdílejte

Jako první si rozválíme největší těsto a dáme ho na dno formy. Na to rovnoměrně navrstvíme švestkovou nádivku. Na tuto vrstvu dáme opět vrstvu vyváleného cesta. Nyní dáme navrch meruňkovou nádivku. Opět vrstva těsta a okraje dobře zatlačíme. Nakonec rovnoměrně navrstvíme citronovou nádivku. Poslední kus těsta rozválíme a dáme navrch. Nahoru posypeme drobenkou, kterou jsme si odložili při přípravě těsta a dáme péct. Pečeme v rozehřáté troubě při teplotě 180 stupňů asi 40-50 minut.

Pokračování na další straně

Koláč nechte dobře vychladnout a až potom nakrájejte. Hotovo. Přejeme dobrou chuť!

zdroj :dobrenoviny.sk org.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články