Ty nejdokonalejší medové řezy se salkem. S tímto zákuskem nikdy nic nezkazíte. Každý si je zamiluje !

8476
Sdílejte

5. Upečené pláty si dlouhým nožem na plechu podebereme a opatrně sklouzl na připravenou podložku.

Pokračování na další straně

NÁPLŇ :

1. Větší část mléka si dáme vařit s cukrem. V menší části mléka si rozmícháme, žloutky, mouku a Zlatý klas. Přilijeme to do vroucího mléka a uvaříme hladký pudink, který necháme vychladnout na teplotu másla, které budeme používat.

2. Máslo si mixérem našleháme a po troše přidáváme uvařený vychladlý pudink a opatrně, rum, aby se nám nádivka nesrazila.

3. Zase pomocí váhy si oddělíme tak 100 g pod čokoládu a zbytek nádivky si rozdělíme na dvě části. Můžeme to dělat i podle oka, ale konečný řez může být nerovnoměrný. Druhý plát si natřeme karamelovým salkem nebo povidly, který si v případě hustoty můžeme rozředit horkou vodou.

4. Po uložení vrchního plátu si zákusek dobře přitlačíme, popřípadě můžeme na něj položit desku a jemně zatížit, alespoň na chvíli.

5. Vrch koláče posypeme práškovým cukrem nebo přelijeme čokoládovou polevou.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články