Ty nejdokonalejší medové řezy se salkem. S tímto zákuskem nikdy nic nezkazíte. Každý si je zamiluje !

8476
Sdílejte

NA STŘEDNÍ NÁPLŇ :

300 g karamelové salko nebo povidla

NA VRCH :

Práškový cukr, nebo čokoládová poleva

POSTUP :

1. Nejdříve si připravíme medové pláty. Všechny suché přísady prosejeme, přidáme i všechny přísady a vypracujeme hladké těsto, které si necháme přikryté odpočinout cca 30 min.

2. Těsto rozdělíme na čtyři stejné díly. Každý kousek těsta je dobré ještě si trochu promísit a až následně vyválet na plát zhruba velikosti obrácené strany plechu.

3. Obrácenou stranu plechu vyložíme pečícím papírem a těsto na ni pomocí válečku přeneseme a doválíme přímo na plechu.

4. Tento postup opakujeme se všemi pláty. Těsto pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 200 stupňů a snažíme se ho péct do hněda.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články