Vymačkala šťávu z pomeranče a vmíchala ji do tvarohu. Za 30 minut upekla luxusní zákusek, jaký nekoupít ani v té nejdražší cukrárně.

2394
Sdílejte

Ve vodní lázni rozpusťte čokoládu a nechejte trochu vychladnout, aby opět neztuhla. Mezi tím vyšlehejte do tuha smetanu a poté do ní přidejte zchladlou čokoládu, tvaroh, šťávu z 1 pomeranče.

Šťávu z druhého pomeranče dejte do hrníčku a ohřejte k bodu varu, vmíchejte do ní želatinu. Pozor nesmí se vařit. Nechejte želatinu zcela rozpustit a následně přidejte k tvarohovosmetanové směsi. Přidejte cukr dle své chuti a řádně propracujte metličkou.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články