Vymačkala šťávu z pomeranče a vmíchala ji do tvarohu. Za 30 minut upekla luxusní zákusek, jaký nekoupít ani v té nejdražší cukrárně.

2394
Sdílejte

Žloutky vyšlehejte cukrem do pěny a za stálého míchání přidávejte opatrně mouku s práškem do pečiva. Poté vmíchejte velmi opatrně sníh. Těsto vlijte do vymaštěné a vysypané dortové formy. Troubu předehřejte na 180°C a pečte asi 10 – 12 min. Propečenost kontrolujte např. špejlí nebo špagetou.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články