Vyšlehala tvaroh s pomerančem a dala to do ledničky. Za 30 minut servírovala luxusní dezert, jaký nesežente v žádné cukrárně!

3417
Sdílejte

Nabobtnalou želatinu zahřejte, ale nevařte. Po rozpuštění nalijte zhruba polovinu do kakaové směsi a druhou do ovocné. Každou část dobře promíchejte. Formu na srnčí hřbet vyložte potravinovou fólií a nalijte nejprve jednu hmotu, poté druhou. Dezert vložte nejlépe přes noc do ledničky.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články