Vyšlehala tvaroh s pomerančem a dala to do ledničky. Za 30 minut servírovala luxusní dezert, jaký nesežente v žádné cukrárně!

3415
Sdílejte

Také vás nebaví připravovat stále stejné dezerty? Nezoufejte, protože dnes vám přinášíme recept, který jistě neznáte. Dezert s jemnou chutí tvarohu a šťavnatého pomeranče nadchne všechny mlsouny i gurmány. Příprava není nijak složitá a zvládne ji každý. Zpříjemněte si nedělní chvilky už dnes.

Ingredience

  • 500 g jemného nízkotučného tvarohu
  • 200 ml nízkotučného mléka
  • 20 g čiré mleté želatiny (1 balíček)
  • 70 g třtinového cukru
  • 1 polévková lžíce kaka
  • 1 menší pomeranč
  • 1 čajová lžička kůry z chemicky neošetřeného citronu

Postup práce

Želatinu nasypte do mléka a nechejte asi 15 minut bobtnat. Mezi tím oloupejte pomeranč a vymačkejte z něj šťávu. Dužninu podle potřeby nakrájejte na menší kousky.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články