Toto je žebříček nejlepších žen podle znamení horoskopu! Na kterém místě se nacházíte?

4106
Sdílejte

Ženy narozené v tomto znamení mají často opravdu vysoké sebevědomí. Chybí jim sebekritika. Jsou také tvrdohlavé. V porovnání s ostatními znameními je však život s nimi značně lepší, protože své muže nepřevychovávají a pokud ano, tak jen minimálně.

  1. Váhy

Váhy jsou perfektní manželky, které jsou rodinně založeny. Umí to dobře jak v kuchyni, tak i v ložnici. Mít takovou ženu je jako žít v pohádce. Tedy do doby, než ji naštvete. Jsou totiž celkem výbušné a jakmile se naštvou, očekávejte pořádnou dávku hněvu. Pokud to však ustojíte, čeká vás opět “období jara”. 

 

  1. Panna

    Perfektní společnice, přítelkyně, matka, sestra, kolegyně. S ní si budete mít vždy co říct. Umí muže vyslechnout a dát mu i několik skvělých rad. Panna navíc dodává svému muži mnoho sebevědomí. Je však občas tvrdohlavá a téměř vždy je přesvědčena o své pravdě. 
  1. Býk

 

Ženy v tomto znamení jsou opravdové bojovnice, které jsou na sebe pořádně tvrdé. Mají velké cíle, které chtějí za každou cenu splnit. Stejně tak jako ze sebe, i ze svého muže chtějí udělat úspěšného člověka. Jsou však tak často zaměřené na kariéru a úspěch, že občas úplně zapomínají na svůj vztah. 

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články