Tajný recept pana hospodského na marinovanou cibuli. Tato pochoutka se hodí nejenom k masu.

3335
Sdílejte

Zalijte cibuli

Cibuli dejte do uzavíratelné sklenice a zalijte ji horkým vařícím nálevem až těsně pod okraj. Víčko však do ruky neberte, ale nechte ji otevřenou.

Pokračování na další straně

Sklenici s naloženou cibulí nechte ještě otevřenou odpočívat do doby dokud její teplota neklesne na 20 až 30 stupňů.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články