Tajný recept pana hospodského na marinovanou cibuli. Tato pochoutka se hodí nejenom k masu.

3335
Sdílejte

Cibuli si nakrájejte

Nejprve si cibuli oloupejte.Pak překrojte na polovinu a následně začněte krájet půl- kolečka, pokud možno tenká.Ty poté rozeberete na jednotlivé vrstvy a vložíte do misky.

Pokračování na další straně

Nachystat nálev

Když máte hotovo,tak si nachystejte nálev. Na něj budete potřebovat vinný ocet a také cukr. Vše dejte do hrnce a začněte postupně ohřívat. V případě můžete do nálevu dát i bobkový list, nové koření, či černý pepř. Nálev postupně zahřívejte, dokud se nezačne vařit. Když je cukr rozmíchaný, můžete sporák vypnout.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články