Skvělý recept pro milovníky pudinků! Lahodný Salko krém s banány a piškoty!

25155
Sdílejte
POSTUP :
 
1. Nejprve si vyšlehejte kondenzované mléko společně s pudinkovým práškem a mlékem. Musíte vyšlehat důkladně,aby zůstala hladká hmota, kterou poté nechte zhruba 3 minuty odstát, aby pořádně zatuhla.
2. Pak si vezměte smetanu a vyšlehejte ji do tuhé šlehačky. Zároveň si připravte sklenice, do kterých budete dezert plnit.
3. Vrstvení je velmi jednoduché. Jen si zapamatujte, že budete vrstvit piškoty, pudink, banány a to celé dokola, dokud nezaplníte celou sklenici. Na vrch pak přijde šlehačka.
4. Naplněné sklenice pak už jen dejte na cca 3 hodiny do lednice zatuhnout a můžete podávat.
     A pak už si jen pochutnáte. Dobrou chuť.

Kam dál?

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

ŠEHEREZADIN PUDING S PEČENÝMI JABLKY: Krémový dezert, který v kombinaci s tímto ovocem přináší FENOMENÁLNÍ CHUŤ!

Další články