Skvělý a jednoduchý recept na punčové řezy. Lepší jak z cukrárny ! Ihned si je zamilujete

18689
Sdílejte

4. Z vychladlých plátů

stáhneme papír a vrchní vrstvu, která se vytvořila při pečení. První piškot potřeme silnější vrstvou   rybízového džemu, přiložíme druhý plát, jemně přitlačíme, polijeme punčem, asi 1-2 cm od okraje, potřeme znovu   džemem a přiložíme poslední piškot. Jemně přitlačíme, odložíme do chladu a zatížíme asi na 12 hodin.

Pokračování na další straně

5 Polijeme polevou

necháme mírně zaschnout, ne zcela, aby se poleva nelámala. Můžeme ozdobit tmavou čokoládovou  polevou. Pokrájíme horkým nožem na řezy. Dobrou chuť!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články